Tavas Devlet Hastanesi'ne atanan Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon uzmanı Dr. Mustafa Özer hastanemizde görevine başlamıştır. Randevu için http://mhrs.gov.tr veya ALO 182 den başvurabilirsiniz.
27 Ekim 2022

1987 Akhisar doğumluyum. İlkokul ve ortaokul eğitimimi Akhisar’da tamamladıktan sonra Manisa Turgutlu Halil Kale Fen Lisesinde eğitim gördüm. 2011 yılında Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldum. Eylül 2011-Şubat 2012 tarihleri arasında Manisa Gördes Devlet Hastanesi acil servisinde çalıştım. 2012-2016 arasında Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Fiziksel Tıp ve Rehabilitasyon uzmanlık eğitimimi tamamlayarak Nisan 2016 da Kocaeli Gebze Fatih Devlet Hastanesinde uzman hekim olarak çalışmaya başladım.2020 Ağustos ayından itibaren de Denizli Servergazi Devlet Hastanesinde Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon uzman hekimi olarak görev yapmaktaydım.2022 yılı Ekim ayında Tavas Devlet Hastanesi'ne atandım.Nörolojik Rehabilitasyon, Ortez ve Protez, El Rehabilitasyonu, Kinezyotaping, PRP ve Ozon tedavisi, Egzersiz Reçeteleme kurslarını tamamladım.