İdari ve Mali İşler Müdürü
12 Ekim 2022

Resim5.jpg

MUSTAFA ALİ HEBİLLİ

1974 yılında Denizli’nin Tavas ilçesinde dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Tavas ta tamamlayarak 1996 yılında Trakya Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulundan mezun oldu. 2009 yılında Anadolu Üniversitesi İktisadi ve idari bilimler fakültesi Kamu yönetimi Bölümünden mezun oldu. 2017 yılında Beykent Üniversitesi İşletme Yönetimi Anabilim Dalı Hastane ve Sağlık Kurumları Yönetim Bilim Dalı alanında Yüksek Lisansını tamamladı. 2018 yılında Atatürk Üniversitesi Sağlık Yönetimi Bölümünde Lisans eğitimini tamamlayarak mezun oldu. 2000 yılında Trabzon Yavuz Selim Kemik Hastalıkları Hastanesinde  ilk göreve başladıktan sonra 2002 yılında Denizli Devlet Hastanesine atanarak Döner Sermaye Saymanlığı ve Satın alma birimlerinde çalıştı. Son olarak 2015 yılından bu yana Tavas Devlet Hastanesi İdari ve Mali işler Müdürü olarak görev yapmaktadır.