Tavas Devlet Hastanesi'ne atanan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Büşra Tsakır hastanemizde görevine başlamıştır. Randevu için Alo 182 veya mhrs.gov.tr yi kullanabilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz.
31 Aralık 2021

1991 yılında İzmir’de doğdum. Liseyi Bilecik Refik Arslan Öztürk Fen Lisesi’nde birinci olarak bitirdim. 2009 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne başlayarak 2016 yılında ‘Onur Öğrencisi’ ünvanı ile tamamladım. 2016-2017 yılları arasında İstanbul Ataşehir Toplum Sağlığı Merkezi’nde pratisyen hekim olarak zorunlu hizmet yaptım. 2017 yılında Ankara Dr. Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Kadın Hastalıkları ve Doğum ihtisasına başladım ve hastanenin taşınması nedeniyle eğitimime Ankara Şehir Hastanesi’nde devam ettim. Temmuz 2021’de Kadın Hastalıkları ve Doğum uzmanı olarak ‘Operatör Doktor’ ünvanını hak ettim. Alanımda ülkemizde yapılan çeşitli kongre kurs ve eğitimlere katıldım. Tavas Devlet Hastanesi’nde Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olarak mecburi hizmet görevime başlamış bulunuyorum.