Tavas Devlet Hastanesi'ne atanan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr.Eylül DAŞÇI BOZDEMİR hastanemizde görevine başlamıştır.
04 Mart 2021

Böylece hastanemizde hizmet veren Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hekimi sayısı ikiye yükselmiştir. Hayırlı olması dileklerimizle randevu için lütfen ALO 182 veya https://www.mhrs.gov.tr
Sağlıklı günler dileriz

1991 Denizli doğumluyum. İlk, orta ve lise öğrenimimi Denizli’de tamamladım. 2014 yılında Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldum. Ardından Mardin Toplum Sağlığı Merkezi’nde zorunlu hizmet yaptım. 2015’te İzmir Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları ihtisasına başladım. 2020 yılında uzmanlığımı tamamladım. ÇİLYAD (Çoçuklarda İleri Yaşam Desteği) ve NRP (Yenidoğan Canlandırma Programı) sertifikam vardır. Ülkemizde çocuk sağlığı ve hastalıkları konusunda çeşitli eğitim programlarına katıldım. Tavas Devlet Hastanesi’nde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları uzmanı olarak mecburi hizmet görevine başlamış bulunmaktayım.