Tavas Devlet Hastanesi'ne atanan Göz Hastalıkları Uzmanı Op.Dr.Önder Demirtaş hastanemizde görevine başlamıştır.
25 Ağustos 2020

Randevu için 182 veya mhrs.gov.tr/vatandas/ Saglıklı günler dileriz
1986 Denizli doğumluyum. İlk, orta ve lise öğrenimimi Denizli'de tamamladım. 2005 yılında Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne başladım. 2011 yılında mezun oldum. Ardından Erzurum Hınıs'ta zorunlu hizmet yaptım. 2013'te Celal Bayar Üniversitesi'nde Göz Hastalıkları ihtisasına başladım. Orada 3 yıllık eğitimden sonra Pamukkale Üniversitesi Göz Hastalıkları Anabilim Dalında yaklaşık 2,5 yıl daha çalışarak 2018 Aralık 'ta uzmanlığımı tamamladım. Her iki üniversitenin deneyiminden iyi şekilde faydalanarak şaşılık cerrahisi, katarakt cerrahisi, dikişli mercek implantasyonu, glokom cerrahisi, pterjium cerrahisi , şalazyon ve blefaroplasti cerrahisi konularında oldukça iyi eğitim aldım. Yurt dışında ve ülkemizde çeşitli eğitim programlarına katıldım. Göz Hastalıkları uzmanı Operatör Dr. olarak zorunlu hizmetimi Kadirli Devlet Hastanesi 'nde tamamladım. Ardından Tavas Devlet Hastanesi 'nde Göz Hastalıkları uzmanı olarak göreve başladım.